Reparaties

Hieronder vindt u een aantal van de meest voorkomende reparaties en/of diensten die wij uitvoeren.
Heeft u een probleem wat niet op deze pagina staat? Wij lossen het alsnog voor u op!
Komt u gerust langs, of neem contact met ons op, voor een diagnose en/of prijsopgave.

PC Reparaties

Wanneer uw computer niet of incorrect werkt, kijken wij graag waar het probleem zich bevindt. Dit lossen wij zo spoedig mogelijk op, zodat u weer zonder zorgen verder kunt!

Laptop Reparaties

Wij zijn gespecialiseerd in het (de)monteren van laptops, ongeacht het merk. Hierdoor is het mogelijk om een veelal problemen op te lossen, tegen een aantrekkelijk tarief.

Virus(sen) verwijderen

Heeft u een virus op uw computer? Dat overkomt iedereen wel eens. Dankzij jaren ervaring zijn wij in staat om zelfs de nieuwste en meest complexe virussen te verwijderen, zonder verlies van uw gegevens.

Opschonen / versnellen

Wanneer u uw computer regelmatig gebruikt wordt deze trager. Wij verwijderen allerlei programma's en vervuiling wat niet op uw computer thuis hoort, waardoor deze weer de oude snelheid terug krijgt.

E-mail instellen

Heeft u een nieuw e-mail adres? Ontvangt u plotseling geen e-mail meer? Geen probleem! Wij stellen uw e-mail voor u in, ongeacht welke provider u heeft. Het enige wat wij nodig hebben is uw e-mail adres en het wachtwoord.

Stuurprogramma's installeren

Apparaten in een computer worden aangestuurd door zogenoemde stuurprogramma's. Zonder deze treden er allerlei verschillende problemen op. Wij installeren de juiste stuurprogramma's voor u.